Bungalow DUNA

Avui us presentem un dels nostres bungalows.

Generar arquitectura que participi de l’entorn amb un baix impacte ecològic i que a més a més el resultat sigui un espai agradable i innovador, és el nostre principal objectiu. És per això, que vàrem partir d’entorns “tipus” tot imaginant-nos com establir-nos en l’espai i com comunicar-nos amb la natura propera.

Per el bungalow Duna, ens immergim en un litoral de terra sorrenc i vegetació psammòfila, de pins i arbustos. Ens imaginem dies solejats i calorosos, acompanyats amb la brisa marina entre dunes de sorra.

1705 cam2

El bungalow Duna dibuixa 1 o 2 arcs, segons el model, de baixa alçada (3 metres i escaix) que pretén acompanyar la sinuositat del territori i del fons marí.

Com la resta dels nostres bungalows, el fabriquem amb fusta, tant en l’estructura, com en l’interior. Aquesta tipologia compta amb espais rectangulars coberts amb voltes, també de fusta.

En aquest cas, Duna s’acaba revestint, en l’exterior amb plaques de policarbonat translúcid, i això ens permet fer més obertures i d’aquesta manera, gaudir de molta més llum natural a l’interior, sense comprometre la privacitat.

Son uns interiors lluminosos, clars i acollidors que permeten ser vestits amb diferents estils, segons necessitats del càmping.

1705 cam3

Hem dissenyats 3 models de Duna en 3 tamanys: S, L, M.

El més petit “S”, té una superfície de 17 m2, i compta amb un espai polivalent, amb capacitat per a dues persones, sense lavabo ni cuina. Això si, un gran porxo de 9 m2 allarga l’espai i aporta al usuari un nexe amb la natura semi-privat.

El tamany mitjà “M” ja disposa dos naus rectangulars, amb un total de 34 m2 útils. Compta amb cuina i lavabo. Poden dormir-hi entre 2 i 4 persones, distribuïdes en 1 habitació i una sala polivalent. També té una gran balconera que dóna al porxo cobert amb lona.

Al bungalow Duna més gran “L” se li afegeix una habitació més, així que poden dormir fins a 6 persones, en un total de 42 m2 útils.

Cadascun d’ells estan dissenyats amb cura per oferir les màximes prestacions i confort als campistes, i perquè vulguin repetir un cop i un altre.

Voleu saber més sobre Duna?

Visita la web de In Dómino AQUÍ

Mira el catàleg AQUÍ

Pregunta’ns:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s